+31 (0)6-37444264 info@botenfabriek.nl

EPROPULSION

Welkom bij het
aanbod Epropulsion motoren van Botenfabriek

ePropulsion is de perfecte motor voor elektrisch varen. De fluistermotoren combineren kracht met een geruisloze motor. Door de duurzame vaaroplossing kun je rustig en comfortabel genieten op het water. Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de kleinere motoren maken ze eenvoudig te installeren en te gebruiken. Bovendien kunnen de accu’s van de kleinere motoren eenvoudig thuis worden opgeladen door ze los te klikken van de motor.

ePropulsion fluistermotor

Met de elektrische buitenboordmotor van ePropulsion haalt u een kwaliteitsproduct in huis. Onder de elektrische buitenboordmotoren staan de ePropulsion motoren zeer hoog aangeschreven. De elektrische buitenboordmotoren hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere merken. Zo is de motor in veel gevallen stiller. Ook zijn de modellen goedkoper. Tenslotte is voor sommige booteigenaren de modelkeuze beter. De motoren van ePropulsion hebben een moderne en innovatieve uitstraling en een licht gewicht. Daarnaast zijn de motoren van hoge kwaliteit en maken zij gebruik van li-ion accu’s om gewicht te besparen en vaarprestaties hoog te houden.

ePropulsion Spirit serie

De ePropulsion Spirit modellen komen met een geïntegreerde accu en behoren tot de lichtste elektrische buitenboordmotoren in hun klasse. De ePropulsion Spirit serie bestaat momenteel uit 3 modellen: Spirit 1.0, Spirit 1.0 Plus (25% grotere accu) en de Spirit EVO zowel met stuurhendel als afstandsbediening te gebruiken. Deze motoren zijn vergelijkbaar met een 3 pk benzinemotor. Er kan afhankelijk van het vaargedrag ongeveer een middag op gevaren worden.

ePropulsion Navy serie

ePropulsion Navy elektrische buitenboordmotoren zijn beschikbaar in een 3kW en een 6kW variant. De 3.0 is vergelijkbaar met een 6 pk benzinemotor. Het design is strak en de behuizing solide. Toch is het gewicht redelijk beperkt gebleven. De ePropulsion Navy modellen zijn beschikbaar met afstandsbediening of helmstok bediening. Ook is er voor alle modellen een langstaart en een kortstaart beschikbaar.

ePropulsion accu’s

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat varen? Dan zal u zich op een gegeven moment vast druk maken om de accu die het niet vol gaat houden. Gelukkig is het ook mogelijk om een tweede accu te bestellen. De accu’s zijn licht van gewicht dus zijn makkelijk mee te nemen in de boot. Valt de accu in het water? Dan is dat geen probleem want de accu’s blijven gewoon drijven op het water.

ePropulsion fluistermotor kopen

Wilt u ook uw vaarervaring verbeteren en tegelijkertijd de leefomgeving in het water beschermen? Wilt u ook niet telkens meer gaan sjouwen met die loodzware benzinemotoren? Bestel dan nu online uw ePropulsion fluistermotor of kom langs in onze showroom. En kies ook voor een schone, duurzame en milieuvriendelijke omgeving voor het leven in zee.

Translate »